Тел: 023/ 536-962, Радионица: 023/ 561-447 webmail
Стевице Јовановића 50, Зрењанин

Од заната до уметности

Ученици школе су на часовима ликовне културе осмислили и реализовали интересантну композицију која је постала део зидне декорације школског ентеријера на другом спрату. Користили су рециклиране материјале, односно одбачене пластичне раткапне пронађене поред пута. Интервенције су изведене бојом у спреју и акрилима, што је разултирало визуелном целином у духу модерне уметности и поп-арта. Детаљи у виду стилизованих симбола профила и делатности за које се ученици у школи обучавају дали су аутентични печат овом делу инспирисаном и значењски и формом институцијом коју похађамо, у којој радимо и боравимо. Школски простор је оплемењен захваљујући креативности и таленту наших ђака, под менторством наставница Јелене Марић и Ане Станар.

Техничка школа Зрењанин

Техничка школа је основана 1933. године у тадашњем Петровграду. У школи је запослено 85 радника од чега у настави око 70 радника.

Настава у школи се изводи у учионицама опште намене, специјализованим учионицама и кабинетима. Пракса се изводи у школски радионицама и приватним и друштвеним фирмама.

Обавештења

  • РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА МАТУРСКОГ И ЗАВРШНОГ ИСПИТА У ЈУНСКОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2023/2024. ГОДИНЕ

Контакт подаци

023/ 536-962

office@tehnickazr.edu.rs

Стевице Јовановића 50
Зрењанин

Izbornik