Тел: 023/ 536-962, Радионица: 023/ 561-447 webmail
Стевице Јовановића 50, Зрењанин

NOĆ ISTRAŽIVAČA

U petak, 27. septembra, u Kulturnom centru Zrenjanin održana je Noć istraživača, i to deseti – jubilarni put. Ova manifestacija ima za cilj popularizaciju i približavanje nauke omladini. U pitanju je evropski projekat  koji se u našoj zemlji održava u svim većim gradovima.
Kao i prethodnih godina, i ovog puta naša škola je ostvarila zapaženo učešće.  Naime, održana je radionica pod nazivom „Šta zamisliš  – odštampaćemo“, kao i predavanje na temu „Mladi u saobraćaju“. Učesnici radionice bili su nastavnik mašinske grupe predmeta Dejan Dimitrijević i učenici Aleksandar Radišić i Nina Lazić, a predavanje je održao pomoćnik direktora Tehničke škole Mario Hajdu. Naši učenici Vladimir Gal, Branislav Turkulj, Jano Privracki, Đorđe Milivojev, Ognjen Gaborov, David Rastoder, Jovan Đuričić i Viktor Onodisu uzeli učešće u radionici „Interaktivna mehatronika“, u organizaciji kompanije Draxlmaier.
Veliko interesovanje za ovu manifestaciju vlada kod učenika osnovnih i srednjih škola, s obzirom da su učešće ove godine uzeli i „Haos animatori“ koji su svojom umetničkom tačkom oduševili posetioce. Takođe, pažnju je privukao i čuveni jutjuber Milan Inić, pored čak 49 održanih radionica. Sve ovo učinilo je da oko 4500 posetilaca ponese sjajne utiske sa Noći istraživača i ove godine.

Техничка школа Зрењанин

Техничка школа је основана 1933. године у тадашњем Петровграду. У школи је запослено 85 радника од чега у настави око 70 радника.

Настава у школи се изводи у учионицама опште намене, специјализованим учионицама и кабинетима. Пракса се изводи у школски радионицама и приватним и друштвеним фирмама.

Обавештења

  • РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ВАНРЕДНИХ ИСПИТА У АВГУСТОВСКОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2023/2024. ГОДИНЕ

Контакт подаци

023/ 536-962

office@tehnickazr.edu.rs

Стевице Јовановића 50
Зрењанин

Izbornik