Тел: 023/ 536-962, Радионица: 023/ 561-447 webmail
Стевице Јовановића 50, Зрењанин

NASTAVA ODBRANE I BEZBEDNOSTI

U Tehničkoj školi u Zrenjaninu održana je analiza nastave iz odbrane i bezbednosti koja se sprovodila za završne razrede srednjih škola u Srednjobanatskom okrugu. Analiza se sastojala iz dva dela, radnog sastanka i pokazne vežbe po osnovu modela nastave „Poligon rizika“. U radu su učestvovali predstavnici Ministarstva odbrane iz Novog Sada i Zrenjanina, Komande za razvoj Banatske brigade, predavači Organizacije rezervnih vojnih starešina Zrenjanina, predstavnici Saveza rezervnih vojnih starešina Srbije, Crvenog krsta, Gradskog vatrogasnog saveza, Aktiva direktora, nastavnici i rukovodioci srednjih škola u kojima je izvođena nastava i treneri iz kluba borilačkih sportova „Urban kombat“. Ovom prilikom su nadležni iz Ministarstva odbrane istakli da je nastava organizovana u skladu sa preporukom i planom rada koje su zajedno donela Ministarstva odbrane i prosvete.

Техничка школа Зрењанин

Техничка школа је основана 1933. године у тадашњем Петровграду. У школи је запослено 85 радника од чега у настави око 70 радника.

Настава у школи се изводи у учионицама опште намене, специјализованим учионицама и кабинетима. Пракса се изводи у школски радионицама и приватним и друштвеним фирмама.

Обавештења

  • РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА МАТУРСКОГ И ЗАВРШНОГ ИСПИТА У ЈУНСКОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2023/2024. ГОДИНЕ

Контакт подаци

023/ 536-962

office@tehnickazr.edu.rs

Стевице Јовановића 50
Зрењанин

Izbornik