Tel: 023/ 536-962, Radionica: 023/ 561-447 webmail
Stevice Jovanovića 50, Zrenjanin

TREĆI NA REPUBLIČKOM TAKMIČENJU

26. Republičko takmičenje otvorenog tipa za učenike u oblasti saobraćaja, a prvi put sa učesnicima iz regiona ukupno 38 škola (Slovenija, Hrvatska, BiH, Makedonija, Bugarska, Crna Gora), održano je 05.04.2019. godine, a učenici Tehničke škole Zrenjanin osvojili su treće mesto ekipno u konkurenciji takmičarski parovi i to: Milan Đekić i Mihal Petraš, tehničari drumskog saobraćaja IV – 4 razreda. Đekić Milan je osvojio četvrto mesto u pojedinačnoj kategoriji. Učenici koji su takođe bili uspešni su Humbal Filip, takođe učenik IV – 4 razreda i Valentina Kuridža, učenica III – 5 razreda. Pohvaljujemo profesore koji su pripremali učenike za takmičenje, a to su: Golić Snježana, Hrnjaz Ranko i Armacki Goran.

Tehnička škola Zrenjanin

Tehnička škola je osnovana 1933. godine u tadašnjem Petrovgradu. U školi je zaposleno 85 radnika od čega u nastavi oko 70 radnika.

Nastava u školi se izvodi u učionicama opšte namene, specijalizovanim učionicama i kabinetima. Praksa se izvodi u školskim radionicama i privatim i društvenim firmama.

Obaveštenja

  • Vanredni učenici mogu izvršiti prijavu ispita za junski ispitni rok tako što će popunjenu
    Detaljnije »

Kontakt podaci

023/ 536-962

office@tehnickazr.edu.rs

Stevice Jovanovića 50
Zrenjanin

Izbornik