Tel: 023/ 536-962, Radionica: 023/ 561-447 webmail
Stevice Jovanovića 50, Zrenjanin

OBELEŽAVANJE ŠKOLSKE SLAVE

Tehnička škola je 27. januara 2020. godine proslavila školsku slavu Savindan.
Upriličen je kulturno – umetnički program koji je otpočeo intoniranjem Svetosavske himne.
Pored učenika i zaposlenih u Tehničkoj školi, ovoj svečanosti su, kao i svake godine prisustvovali i naši penzioneri, potom članovi školskog odbora, Nataša Bogićević „DND“, Ljubo Vilhelm iz NIS – a, Ivan Urošević iz PAN GASA, Sava Mijatović iz knjižare M&P, Leonardo Brenda iz DREKSLMAJERA, predstavnici košarkaškog kluba PETROGRAD.
Direktor škole Đorđe Klać se obratio prisutnima podsećajući na lik i delo Svetog Save, a potom je uručio zahvalnice profesorima mentorima, čiji su učenici ove godine ostvarili učešće na republičkim takmičenjima.
Nakon obreda i rezanja kolača, usledila je primopredaja kumstva  –  ovogodišnji kumovi, odeljenje ll3 i odeljenjski starešina Biljana Felbab,  predali su kumstvo odeljenju l3 i njihovom starešini Milanu Šukoviću.

 

Tehnička škola Zrenjanin

Tehnička škola je osnovana 1933. godine u tadašnjem Petrovgradu. U školi je zaposleno 85 radnika od čega u nastavi oko 70 radnika.

Nastava u školi se izvodi u učionicama opšte namene, specijalizovanim učionicama i kabinetima. Praksa se izvodi u školskim radionicama i privatim i društvenim firmama.

Obaveštenja

  • prof-ranko-hrnjaz

    Naš kolega, Ranko Hrnjaz, veliki borac za prava prosvetnih radnika, nije izvojevao svoju najznačajniju
    Detaljnije »

Kontakt podaci

023/ 536-962

office@tehnickazr.edu.rs

Stevice Jovanovića 50
Zrenjanin

Izbornik