Tel: 023/ 536-962, Radionica: 023/ 561-447 webmail
Stevice Jovanovića 50, Zrenjanin

NOĆ ISTRAŽIVAČA

U petak, 27. septembra, u Kulturnom centru Zrenjanin održana je Noć istraživača, i to deseti – jubilarni put. Ova manifestacija ima za cilj popularizaciju i približavanje nauke omladini. U pitanju je evropski projekat  koji se u našoj zemlji održava u svim većim gradovima.
Kao i prethodnih godina, i ovog puta naša škola je ostvarila zapaženo učešće.  Naime, održana je radionica pod nazivom „Šta zamisliš  – odštampaćemo“, kao i predavanje na temu „Mladi u saobraćaju“. Učesnici radionice bili su nastavnik mašinske grupe predmeta Dejan Dimitrijević i učenici Aleksandar Radišić i Nina Lazić, a predavanje je održao pomoćnik direktora Tehničke škole Mario Hajdu. Naši učenici Vladimir Gal, Branislav Turkulj, Jano Privracki, Đorđe Milivojev, Ognjen Gaborov, David Rastoder, Jovan Đuričić i Viktor Onodisu uzeli učešće u radionici „Interaktivna mehatronika“, u organizaciji kompanije Draxlmaier.
Veliko interesovanje za ovu manifestaciju vlada kod učenika osnovnih i srednjih škola, s obzirom da su učešće ove godine uzeli i „Haos animatori“ koji su svojom umetničkom tačkom oduševili posetioce. Takođe, pažnju je privukao i čuveni jutjuber Milan Inić, pored čak 49 održanih radionica. Sve ovo učinilo je da oko 4500 posetilaca ponese sjajne utiske sa Noći istraživača i ove godine.

Tehnička škola Zrenjanin

Tehnička škola je osnovana 1933. godine u tadašnjem Petrovgradu. U školi je zaposleno 85 radnika od čega u nastavi oko 70 radnika.

Nastava u školi se izvodi u učionicama opšte namene, specijalizovanim učionicama i kabinetima. Praksa se izvodi u školskim radionicama i privatim i društvenim firmama.

Obaveštenja

  • 20200123_115820

    Povodom Evropske nedelje borbe protiv raka grlića materice koja se obeležava od 20. do
    Detaljnije »

Kontakt podaci

023/ 536-962

office@tehnickazr.edu.rs

Stevice Jovanovića 50
Zrenjanin

Izbornik