Тел: 023/ 536-962, Радионица: 023/ 561-447 webmail
Стевице Јовановића 50, Зрењанин

Школска олимпијада

Спортска олимпијада школске омладине Војводине (СОШОВ) одржана је у нашем граду од 19-22.маја. Ученици војвођанских школа борили су се у 14 дисциплина. Такмичења су се одржала у следећим спортовима: атлетика, пливање, гимнастика, одбојка, кошарка, фудбал, рукомет, стони тенис, стрељаштво, џудо, карате, ритмичка гимнастика, баскет и шах.
Медаље за Техничку школу освојили су: Душан Момирски III-5 и Немања Рајковић I-5 који су се такмичили у џудоу. У екипним спортовима – 4. место су освојили момци у футсалу.
Нашу школу су представљали и такмичари у женском футсалу, рукомету, баскету, стоном тенису и атлетици.
Педесетак ученика Техничке школе се пријавило да волонтира на овој манифестацији, чиме су допринели одличној организацији овог спортског спектакла.

Средњобанатски округ је заузео 1. место по броју освојених медаља. Поред ученика учесника олимпијаде, Техничка школа се показала као одличан домаћин турнира у стоном тенису и тако постала део ове манифестације.

Техничка школа Зрењанин

Техничка школа је основана 1933. године у тадашњем Петровграду. У школи је запослено 85 радника од чега у настави око 70 радника.

Настава у школи се изводи у учионицама опште намене, специјализованим учионицама и кабинетима. Пракса се изводи у школски радионицама и приватним и друштвеним фирмама.

Обавештења

  • РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА МАТУРСКОГ И ЗАВРШНОГ ИСПИТА У ЈУНСКОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2023/2024. ГОДИНЕ

Контакт подаци

023/ 536-962

office@tehnickazr.edu.rs

Стевице Јовановића 50
Зрењанин

Izbornik