Тел: 023/ 536-962, Радионица: 023/ 561-447 webmail
Стевице Јовановића 50, Зрењанин

„Објави свој Story“

Правила такмичења за израду Instagram Story-ја:

1. Пратите Инстаграм налог Техничке школе у Зрењанину (@tehnicka_skola_zrenjanin) како бисте могли да учествујете у такмичењу.

2. Креирајте Instagram story који може садржавати слике, музику, кратак филм, натписе и слично, којим ћете представити свој смер у нашој школи.

3. Право учествовања имају сви ученици Техничке школе у Зрењанину.

4. Ваша прича се шаље као порука на Instagram профил Техничке школе, не објављује се на вашем профилу нити се означавају други корисници.

5. Након слања приче, стручни тим школе ће је прегледати и оценити да ли испуњава услове за објаву на школском Instagram налогу.

6. Ваша прича треба да буде креативна, духовита, информативна и да из вашег угла представи смер који похађате у нашој школи.

7. Приликом креирања приче, обратите пажњу на културу изражавања и заштиту података. Без сагласности не смете снимати друге особе, ученике, наставно и ненаставно особље школе.

8. Приче треба послати у inbox Instagram налога до 22.04.2024. године.

9. Стручни тим ће одабрати најбољу причу и објавити победника, који ће бити награђен.

10. Награда публике ће бити додељена причи која освоји највише „лајкова“ приликом објављивања, а аутору те приче такође следи награда.

Искористите своју креативност и покажите шта знате. Срећно!

Молимо вас да пратите наведена правила и уживате у креирању ваших Instagram Story-ја.

Техничка школа Зрењанин

Техничка школа је основана 1933. године у тадашњем Петровграду. У школи је запослено 85 радника од чега у настави око 70 радника.

Настава у школи се изводи у учионицама опште намене, специјализованим учионицама и кабинетима. Пракса се изводи у школски радионицама и приватним и друштвеним фирмама.

Обавештења

  • РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ВАНРЕДНИХ ИСПИТА У АПРИЛСКОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2023/24. ГОДИНЕ

Контакт подаци

023/ 536-962

office@tehnickazr.edu.rs

Стевице Јовановића 50
Зрењанин

Izbornik