Тел: 023/ 536-962, Радионица: 023/ 561-447 webmail
Стевице Јовановића 50, Зрењанин

МАТУРСКО ВЕЧЕ

У хотелу „Војводина“, 18. јуна је уприличена свечаност поводом матурске вечери ученика Техничке школе.
Родитељима, ученицима и присутним колегама најпре се обратио директор Ђорђе Клаћ, а потом су добродошлицу пожелеле и одељењске старешине овогодишњих матураната. На овом званичном скупу награђени су сви одлични ученици, а додељена је и титула „Ђак генерације“ која је припала Николи Данкуловy, ученику IV 5, а по први пут је проглашен и „Спортиста генерације“, а то је Милан Булаја, ученик IV 3, чувени џудиста који је освајајући златна одличја последњих година на најлепши начин представљао не само Техничку школу, већ и нашу државу Србију!
Неформални део дружења наставилен је дуго у ноћ, све је протекло у сјајној атмосфери и још бољем расположењу ученика и професора. Испратили смо још једну генерацију дивних младих људи и желимо им само срећу и лепе тренутке у даљем животу.

Техничка школа Зрењанин

Техничка школа је основана 1933. године у тадашњем Петровграду. У школи је запослено 85 радника од чега у настави око 70 радника.

Настава у школи се изводи у учионицама опште намене, специјализованим учионицама и кабинетима. Пракса се изводи у школски радионицама и приватним и друштвеним фирмама.

Обавештења

  • РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ВАНРЕДНИХ ИСПИТА У АВГУСТОВСКОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2023/2024. ГОДИНЕ

Контакт подаци

023/ 536-962

office@tehnickazr.edu.rs

Стевице Јовановића 50
Зрењанин

Izbornik