Тел: 023/ 536-962, Радионица: 023/ 561-447 webmail
Стевице Јовановића 50, Зрењанин

Уметност у Техничкој школи

Рад Слободана Стефановића, ученика Техничке школе, одељења III-8, запажен је на окружном ликовном конкурсу „Портрет“. Слободанов препознатљив израз цртежима оловком и угљеном, који су иначе део сталне поставке на нашем школском паноу, нашао се међу награђеним радовима средњошколаца из целог Зрењанина и околине. На задату тему, портрет, Слободан је одговорио са два снажна, ексрпесивна цртежа мањег формата.

На конкурсу су учествовала још три ученика наше школе: Лука Варадинчев I-2, Иван Марков I-3 и Георгио Миланковић Санду I-1. Иванов рад у комбинованој техници са канапом и Георгиова жичана скулптура ушли су у селекцију за излагање. Изложба је отворена 16.3.2022. у Галерији АЛУЗ на Тргу Слободе и трајаће до краја месеца.

Све похвале за наше ученике и професорку Ану Станар, а остале колеге позивамо да заједно са својим ученицима посете ову изложбу.

 

Техничка школа Зрењанин

Техничка школа је основана 1933. године у тадашњем Петровграду. У школи је запослено 85 радника од чега у настави око 70 радника.

Настава у школи се изводи у учионицама опште намене, специјализованим учионицама и кабинетима. Пракса се изводи у школски радионицама и приватним и друштвеним фирмама.

Обавештења

  • РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА МАТУРСКОГ И ЗАВРШНОГ ИСПИТА У ЈУНСКОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2023/2024. ГОДИНЕ

Контакт подаци

023/ 536-962

office@tehnickazr.edu.rs

Стевице Јовановића 50
Зрењанин

Izbornik