Тел: 023/ 536-962, Радионица: 023/ 561-447 webmail
Стевице Јовановића 50, Зрењанин

OTVARANJE TRENING CENTRA U ELEMIRU

Kompanija NIS je 4. septembra 2019. godine u Elemiru svečano otvorila najsavremeniji trening centar u regionu za obuku radnika nafte i gasa.
Reč je o jedinstvenom kompleksu opremljenom najmodernijom tehnologijom gde se obuka izvodi u realnim uslovima sa mogućnošću simulacije svih zadataka sa kojima se polaznici ovog centra mogu susresti u procesu proizvodnje, pripreme i otpreme nafte i gasa.
Treninge će u ovom centru pored zaposlenih u NIS – u pohađati i učenici i studenti škola i fakulteta iz oblasti naftne industrije.
Ovom svečanom događaju u Elemiru prisustvovali su direktor Tehničke škole Đorđe Klać, pomoćnik direktora Mario Hajdu kao i učenici Tehničke škole Dalibor Jakšić, Dragan Đurin i Marko Kovač, učenici III – 7, koji se školuju na obrazovnom profilu rukovalac postrojenjima za dobijanje nafte i gasa.

Техничка школа Зрењанин

Техничка школа је основана 1933. године у тадашњем Петровграду. У школи је запослено 85 радника од чега у настави око 70 радника.

Настава у школи се изводи у учионицама опште намене, специјализованим учионицама и кабинетима. Пракса се изводи у школски радионицама и приватним и друштвеним фирмама.

Обавештења

  • РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА МАТУРСКОГ И ЗАВРШНОГ ИСПИТА У ЈУНСКОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2023/2024. ГОДИНЕ

Контакт подаци

023/ 536-962

office@tehnickazr.edu.rs

Стевице Јовановића 50
Зрењанин

Izbornik