Tel: 023/ 536-962, Radionica: 023/ 561-447 webmail
Stevice Jovanovića 50, Zrenjanin

OTVARANJE TRENING CENTRA U ELEMIRU

Kompanija NIS je 4. septembra 2019. godine u Elemiru svečano otvorila najsavremeniji trening centar u regionu za obuku radnika nafte i gasa.
Reč je o jedinstvenom kompleksu opremljenom najmodernijom tehnologijom gde se obuka izvodi u realnim uslovima sa mogućnošću simulacije svih zadataka sa kojima se polaznici ovog centra mogu susresti u procesu proizvodnje, pripreme i otpreme nafte i gasa.
Treninge će u ovom centru pored zaposlenih u NIS – u pohađati i učenici i studenti škola i fakulteta iz oblasti naftne industrije.
Ovom svečanom događaju u Elemiru prisustvovali su direktor Tehničke škole Đorđe Klać, pomoćnik direktora Mario Hajdu kao i učenici Tehničke škole Dalibor Jakšić, Dragan Đurin i Marko Kovač, učenici III – 7, koji se školuju na obrazovnom profilu rukovalac postrojenjima za dobijanje nafte i gasa.

Tehnička škola Zrenjanin

Tehnička škola je osnovana 1933. godine u tadašnjem Petrovgradu. U školi je zaposleno 85 radnika od čega u nastavi oko 70 radnika.

Nastava u školi se izvodi u učionicama opšte namene, specijalizovanim učionicama i kabinetima. Praksa se izvodi u školskim radionicama i privatim i društvenim firmama.

Obaveštenja

  • Vanredni učenici mogu izvršiti prijavu ispita za junski ispitni rok tako što će popunjenu
    Detaljnije »

Kontakt podaci

023/ 536-962

office@tehnickazr.edu.rs

Stevice Jovanovića 50
Zrenjanin

Izbornik