Tel: 023/ 536-962, Radionica: 023/ 561-447 webmail
Stevice Jovanovića 50, Zrenjanin

NASTAVA ODBRANE I BEZBEDNOSTI

U Tehničkoj školi u Zrenjaninu održana je analiza nastave iz odbrane i bezbednosti koja se sprovodila za završne razrede srednjih škola u Srednjobanatskom okrugu. Analiza se sastojala iz dva dela, radnog sastanka i pokazne vežbe po osnovu modela nastave „Poligon rizika“. U radu su učestvovali predstavnici Ministarstva odbrane iz Novog Sada i Zrenjanina, Komande za razvoj Banatske brigade, predavači Organizacije rezervnih vojnih starešina Zrenjanina, predstavnici Saveza rezervnih vojnih starešina Srbije, Crvenog krsta, Gradskog vatrogasnog saveza, Aktiva direktora, nastavnici i rukovodioci srednjih škola u kojima je izvođena nastava i treneri iz kluba borilačkih sportova „Urban kombat“. Ovom prilikom su nadležni iz Ministarstva odbrane istakli da je nastava organizovana u skladu sa preporukom i planom rada koje su zajedno donela Ministarstva odbrane i prosvete.

Tehnička škola Zrenjanin

Tehnička škola je osnovana 1933. godine u tadašnjem Petrovgradu. U školi je zaposleno 85 radnika od čega u nastavi oko 70 radnika.

Nastava u školi se izvodi u učionicama opšte namene, specijalizovanim učionicama i kabinetima. Praksa se izvodi u školskim radionicama i privatim i društvenim firmama.

Obaveštenja

  • 20191122_110800

    Dana 22.11.2019. godine Tehničku školu posetili su predstavnici „Rode“ koji su uručili deset Molten
    Detaljnije »

Kontakt podaci

023/ 536-962

office@tehnickazr.edu.rs

Stevice Jovanovića 50
Zrenjanin

Izbornik